Enota Bled

V enoti na Bledu letos deluje 17 oddelkov, in sicer:

  • 7 oddelkov otrok 1. starostnega obdobja;
  • 10 oddelkov otrok 2. starostnega obdobja;

Vrtec je odprt od 6.00 do 16.30 (v času vseh šolskih počitnic ter 24. 12. od 6.00 do 16.00).

Vrtec Bled je odmaknjen od mestnega hrupa, kar nam omogoča, da veliko časa lahko preživimo v naravi in z naravo, da raziskujemo in opazujemo, uživamo v gibalnih aktivnostih ter daljših in krajših sprehodih. Veliko igrišče ob stavbi nudi otrokom vsestransko sprostitev in možnost gibanja na prostem.

Z načrtovanjem dinamičnih vsebin popeljemo otroke v svet neizmerne domišljije, ki jim omogoča razvoj ustvarjalnosti, iznajdljivosti in komunikativnosti. Vključujemo se tudi v razne projekte in podprojekte, ki jih izvajajo v posameznih skupinah otrok.

V skupinah izvajamo obogatitveni program Mali sonček. V okviru tega 5 do 6-letnim otrokom nudimo tečaj plavanja, drsanja in smučanja.

Za vrati vrtca Bled sta doma prijaznost in toplina, ki otrokom in staršem pomagata, da se hitro počutijo varne in sprejete.

Vrtec ima svojo centralno kuhinjo, v kateri pripravljamo hrano tudi za enoto vrtca na Bohinjski Beli. Skrbimo za zdravo in pestro prehrano, naše kuharice pa poskrbijo za dobro prehrano tudi za otroke z dietami.

Skip to content